JFK – Goed, beter, best

Koudgeperste sapjes zijn het helemaal. Want lekker en gezond. Maar het kan nog veel beter. Good Rootz heet het drankje dat maar liefst 7 verschillende extracten van extreem gezonde wortelsoorten bevat en dat je niet alleen een enorme boost geeft, maar dat ook nog eens lekker smaakt en dat je niet alleen als drankje kunt gebruiken maar ook als maakmaker in recepten. Gember, kurkuma,
mierikswortel, maca, ginseng, yacon en zoethout geven Good Rootz een heerlijke, maar ook behoorlijk heftige smaak die zich in verschillende lagen ontpopt. Als shotje is het een enorme schop onder je kont, maar je kunt het ook aanlengen en ook dan blijft de unieke smaak behouden. En je kunt het met zo ongeveer alle andere drankjes mixen. Good Rootz is te koop bij de slijters en is 100% organisch, vegan en ook als je de 500 ml fles hebt geopend blijft de inhoud minimaal nog een maand goed. 19,95 euro.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X